top of page

ELEMIS er Englands ledende hudpleie- og spamerke. Den framgangsrike kombinasjonen av naturlig kraftfulle ingredi­enser med den nyeste teknologien har gjort det mulig for ELEMIS å tilby noen av de mest effektive og resultatrettede pro­dukter og behandlinger som finnes på markedet idag. ELEMIS arbeider stadig for å utvikle innovative konsistenser, banebrytende formuleringer og har gjennom årene vunnet over 200 priser for sine unike produkter og behandlinger. For å kunne garantere kvalitet og effektivitet kontrollerer ELEMIS hele produktprosessen, fra åker til ansikt, med uavhengige kliniske studier. En ELEMIS behandling er en uforglemmelig helhetsopplevelse.

Molton Brown er et britisk varemerke som ble grunnlagt allerede i 1973. I over tre tiår senere finnes de fantastiske produktene i over 70 land. Molton Brown er en serie produkter av høyeste kvalitet og sortimentet er inspirert av reiser til land i hele verden. Alle produktene lages i Storbritannia og det britiske opphavet synes gjennom atmosfære og karakter som finnes i samtlige Molton Brown produkter. Produktene er fulle av essensielle oljer, naturlige parfymer og er like luksuriøse å bruke som vakre å se på. Du finner lekre produkter til alle i familien og til alle rom i hjemmet; nydelige hånd og kropps produkter, velduftende parfymer, duftpinner og duftlys og en mengde andre produkter. Produktene er produsert med symbolet til det britiske kongehuset, som et bevis på at produktet er levert til kongehuset i England i minst 5 år.

Revolusjonerende hudpleieteknikker i Elizabeth Arden PRO setter en helt ny standard for hvilke resultater man kan forvente seg av den profesjonelle hudpleien. Hudpleieserien er basert på banebrytende teknologi og patenterte ingredienser med klinisk dokumenterte resultater. Elizabeth Arden PROs profesjonelle behandlinger er svært effektive og sammen med hjemmeprodukter trigger de i gang hudpleierutinen. Målet er å akselerere og maksimere hjemmeproduktenes effekter slik at resultatene synes raskere.

For 35 år siden presenterte bareMinerals en revolusjonerende foundation i pulverform som inneholdt kun rene mineraler. Det ble startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen. I dag består bareMinerals av et bredt, nyskapende makeup- og hudpleiesortiment hvor grunnfilosofien fortsatt består; å levere innovative produkter basert på rene, nærende mineraler som tar vare på huden din.

Siden selskapet ble grunnlagt i Paris for over 35 år siden, har et forskerteam utviklet Decléor til å bli et komplett hudpleiekonsept.

Hjertet i serien er de unike, 100% naturlige 'Aromessence' - serumene. De aktive molekylene er så små at de lett trekker ned i huden, der de behandler i dybden. Hovedoppgaven er å rense huden, stimulere cellefornyelsen og å balansere. Aromessence hjelper også huden med å sluse øvrige ingredienser ned i huden, noe som blant annet forsterker effekten av fuktighetskremen som påføres til slutt.

Exuviance er avansert hudpleie fra legene som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA). 
Exuviance produkter og behandlinger er utviklet for å hjelpe hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulere cellefornyelsen, tilføre fukt i dybden samt gjenoppbygge og styrke huden. Resultatet er en hud som ser vakrere, yngre og sunnere ut. Exuviance-behandlinger, sammen med daglig bruk av Exuviance-hudpleieprodukter, demper uregelmessigheter i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne.

Hos oss får du 5% bonuspoeng på alle produkter og behandlinger - i tillegg til alle gode kampanjer og tilbud! Last ned fixit appen og meld deg inn i vår bonusprogram. Bonuspoengene du opptjener kan brukes på hele produktkjøp fra hele vårt produktsortiment! Våre gode råd og fagkunnskap følger selvfølgelig med gratis!

bottom of page