top of page

«7 små rom - Med velvære» er en eksklusiv hudpleie, spa og velvære salong i Halden sentrum. Hos oss får du kjente merkevarer, produkter av høy kvalitet, personlige gavekort, velvære og resultat-rettede behandlinger, høy faglig kunnskap, og alltid det lille ekstra! 

Med fem hudterapeuter, en resepsjonist og over 34års erfaring som hudpleiesalong er du i trygge hender.

Christin

Hudterapeut / Daglig leder

Christin har over 34 års erfaring som hudterapeut og er daglig leder. Hun har tatt en rekke kurs og sertifiseringer, og hennes kundekrets går tilbake til 1984. Christin har ansvar for den daglige driften, kvalitetssikring og vår samlede produktportefølje. Hun har høy kunnskap om alle våre produkter og behandlinger, men har i dag spesielt ansvar for produktserien ELEMIS, Elizabeth Arden Pro (MasterClass), maskin behandlinger, og medisinsk hudpleie. Hun er også utdannet vippeteknikker.

Lena

Hudterapeut / Fagansvarlig

Lena tok sin utdanning i 2010 og har over 8 års erfaring som hudterapeut hos oss. Hun har over den tid bygget opp en fast kundekrets, og bidrar i dag til å kvalitetssikre alle våre behandlinger. Lena er engasjert, faglig sterk og er alltid oppdatert på det som skjer innen bransjen. Hun utfører alle hud, kropp og velvære behandlinger, og har sine spesielle fagområder innen ELEMIS og Elizabeth Arden Pro (MasterClass). Lena fullførte sin etterutdanning og spesialisering innen dermatologi i 2018.

Monica

Resepsjonist

Monica har ansvar for butikk og resepsjon. Hun har jobbet hos oss som resepsjonist siden 2015, men har også tidligere erfaring innen bransjen. Hun er alltid serviceinnstilt, og yter alltid det lille ekstra for kunden. Monica er godt kurset i alle våre hudpleieserier, alltid oppdatert på våre behandlinger, gavepakker, gavekort og kampanjer. Hos Monica er både butikken vår og kunden i trygge hender.

Magdalena

Hudterapeut

Magdalena er utdannet ved Hudpleieakademiet i Oslo i 2015. Hun har jobbet hos oss siden endt utdannelse og har over den tid bygget seg en fast kundekrets. Hun utfører alle våre hud-, kropp og velværebehandlinger. I tillegg har hun kurs i alle våre produktserier, men med et spesielt fokus på produktene fra Elemis, Exuviance, Declèor og bareMinerals. Magdalena er svært dyktig i sin utførelse av behandlinger, hun er nøye, alltid faglig oppdatert og har alltid et smil på lur. Magdalena er også utdannet vippeteknikker.

Mia

Hudterapeut

Mia tok sin utdannelse ved Borg i 2017, og har siden jobbet hos oss som hudterapeut. Hun utfører alle våre hud- kropp, spa, og velvære behandlinger. Mia er faglig dyktig, rolig og har alltid deg som kunde i fokus. Dette gjør at hun stadig har en voksende kundekrets. I tillegg til fagområder som Declèor, Exuviance og bareMinerals - utfører hun vippeløft og er utdannet vippeteknikker.

Therese

Hudteraput

 

Therese tok sin utdannelse ved Hud og Spa Akademiet i Trondheim. Hun har tidligere erfaring innen frisør bransjen, og har jobbet i butikk med salg av hudpleieprodukter. Therese utfører alle hud, spa, kropp og velvære behandlinger og holder seg alltid oppdatert innen faget. Med bred erfaring innen bransjen kan du være trygg på at Therese anbefaler og veileder deg til å velge riktige produkter og behandlinger som er tilpasset dine behov. Hun har sine spesielle fagområder innen Declèor, bareMinerals og Exuviance. Therese er alltid å se med et smil om munnen.

Please reload

69176935

Storgata 4C, 1767 Halden

bottom of page