top of page
Group 1.png

Søndag 10. februar er en hedersdag for alle mødre som alltid står på og alltid gjør det beste for de rundt seg.

 

14. februar er Valentines dagen og kjærlighetens dag. En perfekt anledning til å vise litt ekstra omsorg og gjøre litt ekstra stas på din aller kjæreste!

I den anledning har vi satt sammen vår beste behandling til spesialpris for å hylle alle SuperMammaer og SuperKvinner :) Behandlingen kan kun kjøpes på gavekort i perioden 5-14 februar og har gyldighet i 6. mnd. 

 

Velg mellom behandlingen SuperMamma 2019 eller SuperWoman 2019, begge behandlingene er en 40 minutters ansiktsbehandling med skulder og arm massasje til kampanjepris 650,- (kun motivet skiller behandlingene)

Kjenner du en ekte SuperMamma eller en SuperWoman som fortjener litt ekstra oppmerksomhet?

GAVEKORTorginaloppdaterrt-min.jpg
supermammabakside2019-min.jpg

Limited Edition: SuperMamma 2019

En unik ansiktsbehandling med arm og skuldermassasje som gir en god start på å fornye huden. Her brukes 3 enzymer som peeler bort døde hudceller og gir en fantstisk glød. Stimulerer cellefornyelsen. Ruduserer linjer og rynker, pigmentering og ujevn hudtone. Glatter og virker hudfornyende. 

 

En velfortjent timeout for en Mor som alltid gjør sitt beste.

En ekte SuperMamma!

40 minutter. Gyldig 6.mnd. 

superwomanbakside2019-min.jpg
superwomanforside2019-min.jpg

Limited Edition: SuperWoman 2019

En unik ansiktsbehandling med arm og skuldermassasje som gir en god start på å fornye huden. Her brukes 3 enzymer som peeler bort døde hudceller og gir en fantstisk glød. Stimulerer cellefornyelsen. Ruduserer linjer og rynker, pigmentering og ujevn hudtone. Glatter og virker hudfornyende. 

 

En velfortjent timeout for en fantastisk kvinne.

En ekte SuperWoman!

40 minutter. Gyldig 6.mnd. 

Background Layer 1.png

Ingenting er som pleiende gaver. Fantastiske dufter og beroligende oljer. Få 15% avslag (+ 5% i bonuspoeng) på alt fra eksklusive Molton Brown til morsdag og valentines. Vi hjelper deg selvfølgelig finne de rette duftene i butikk.

Vi må selvfølgelig ikke glemme mannen på valentines. Badesalt og dusjsåper av Sort pepper, Tobakk og Sølvbjørk er gaver som garantert vil falle i smak.

Background Layer 3.png

Hudpleie i gavepakker fra Elemis

PNG_ELEMIS_peptideamic-Resurfacing-Colle
superfoodPNG_ELEMIS_.png
png_procollagen-Resurfacing-Collection_2
PNG_ELEMIS_Dynamic-Resurfacing-Collectio

Hudpleie fra Englands ledende spa og hudpleiemerke.

Knallpriser og en perfekt anledning til å ta hudpleierutinen til nye høyder

Elemis Dynamic Resurfacing

Pris 999,-

Verdi 1931,-

START din nye hudpleierutine med vårt 4 Stegs program for en glatt og jevn hud.

Historien om jevnere hud starter her. Dette er et  mildt alternativ til hard kjemisk behandling, vårt spesialutviklede utvalg er skapt ved hjelp av naturlige enzymer fra frukt og bygg. Dette er din hemmelige snarvei til jevnere, glatter, mer strålende hud.

Pro-Collagen

Pris 999,-

Verdi 2527,-

START din nye hudpleierutine med vårt 4 Stegs program for en fastere hud.

Din historie for en fastere hud starter her. Inspirert av Middelhavet, vil denne kombinasjonen gi fuktighet og plumpe huden med de rike, vanntiltrekkende egenskapene fra supertangen Padina Pavonica. Dette gir huden din de byggeklossene den trenger for et sunt, spenstig og ungt utseende.

Peptide

Pris 889,-

Verdi 1618,-

START din nye hudpleierutine med vårt 4 Stegs program for en uthvilt og frisk hud.

Din historie med en uthvilt og frisk hud starter her. Skjem bort huden din døgnet rundt. I disse produktene benytter vi Night Scented Stock Oil, som er rik på kraftige omega fettsyrer og en konsentrasjon av vitamin E, opp til ti ganger høyere enn mange andre kjente naturlige oljer. Denne super-botaniske ingrediensen arbeider i synergi med din biorytme som gir et strålende utseende hele dagen lang.

Superfood

Pris 699,-

Verdi 1224,-

START DIN NYE HUDPLEIRUTINE FOR ET FRISKT OG SUNNT UTSEENDE.

Historien om din sunne hud starter her. «Mat» huden din med de naturlige Superfood-oljene av avokado, brokkoli, grønnkål og agurk. Inspirert av det grønne kosthold, opprettholder disse aktive Superfood-ingrediensene dine pre-biotiske nivåer, som gir huden din sunn og god helse, med en frisk utendørs glød.

bottom of page