top of page

I forbindelse med lansering av ELEMIS sin helt nye superfood serie har vi 10% bonuspoeng på alle SUPERFOOD produkter og SUPERFOOD behandling!

OM SUPERFOOD
Akkurat som kroppen din trenger også huden rett balanse av næringstoff for å ha det bra. Med antioksidanter, omegafettsyrer, vitaminer og mineraler i tillegg til naturlig prebiotika hjelper Elemis sin Superfood-linje huden med å få rett næring og balanserer også hudens eget økosystem og mikroflora.

Kom innom oss i butikken. Så får du prøve disse unike og helt nye produktene fra ELEMIS. Vi hjelper deg gjerne!

SUPERFOOD DAY CREAM

ELEMIS Superfood Day Cream er en næringsrik krem som normaliserer huden etter dagens travle kav og mas samt ytre belastninger. Beskyttende Pre-biotika er kombinert med ELEMIS Superfood Kompleks. Kremen gir umiddelbar fuktighet og etterlater huden sunn og frisk.

799,-

10% tilbake i bonuspoeng!

SUPERFOOD NIGHT CREAM

Beskyttende pre-biotika og konsentrert Superfood-kompleks av bygg og Quinoa nærer huden mens du sover og gir huden en livgivende natts superfood-cocktail. Naturens økosystem blir balansert, og hudens naturlige forsvar mot miljøet blir styrket.

849,-

10% tilbake i bonuspoeng!

SUPERFOOD FACIAL WASH

Nærende ansiktsrens som virker revitaliserende og oppfriskende samtidig som den rengjør huden i dybden. Formulaen består av næringsrike Superfoods som tilbyr en balanserende miks av aktive ingredienser og gir huden en fresh finish. Oljer fra Brokkolifrø, Avokado og Gresskar kombineres med en naturlig sukkeravledet Prebiotika som sikrer at huden din opprettholder sin dyrebare balanse av mikroorganismer. Hvetegress, Grønnkål, Nesle og mineraler er kombinert for å gi huden en fin utstråling.

499,-

10% tilbake i bonuspoeng!

SUPERFOOD FACIAL OIL

En 100% naturlig blanding av 9 ulike høykonsentrerte  superfoods gir huden næring med antioxidanter og omegarike oljer. Lett konsistens som uten å kjennes oljete etterlater huden balansert med en frisk og strålende glød. Inneholder fuktighetsgivende Superfoods som Antioksidantrik Brokkoli og Gurkfrø som kombineres med valmuefrø, linfrø og Macadamiaolje, som er rik på essentielle fettsyrer og består av omega, 3, 6 og 7.

779,-

10% tilbake i bonuspoeng!

Book deg inn på en SUPERFOOD behandling!

Vi gir deg 10% i bonuspoeng når du betaler

Denne behandlingen er en nærende og energigivende behandling for stresset og gusten hud. Rik på superaktive naturlige ingredienser, mineraler og sporstoff som magnesium, Sink, Vitamin A og E som virkelig stimulerer og kickstarter cellene våre til å jobbe. Amino Active masken hjelper med å bedre fuktigheten, virker nærende, utrensende og har et høyt innhold av energigivende ingredienser. Resultatet blir en glatt plumpet, jevn og energisk hud.

Spesialmaske på øye og ansikt. Nakke og skuldermassasje, mens masken virker.

 

590kr - 30 minutter.

Behandlingsfordeler

  • Bedrer cellefornyelsen og gjør epidermis sterkere

  • Nærende og energigivende

  • Gir en umiddelbar glød

  • Bedrer oksygenopptak til cellene

  • Bedrer fuktigheten i huden

  • Beskytter mot skadelige frie radikaler

  • Detox for huden

  • Huden ser sunnere og friskere ut

Eller book deg inn med Fixit appen

bottom of page