top of page
Group.png

Det blir litt mørkere og litt kjøligere for hver dag. Samtidig er høsten en fantastisk tid med vakre farger og en mer behagelig temperatur. Gå en tur i festningen, eller i den flotte byen vår og se hva de lokale butikkene har å tilby. Besøk et lokalt spisested, kjøp noe fint til deg selv på Zofie og Andiamo, se hva Gullsmed O.Førlie har av nyheter, eller oppdater redskapsboden hos Billington. Skal vi beholde det gode tilbudet vi har i byen, så må vi benytte oss av det!

Hos oss på 7 små rom finner du behandlinger og produkter i alle prisklasser.

En behagelig innetemperatur, rolig musikk og hyggelige omgivelser.

Kanskje er dette en tid for endelig å ta en timeout i hverdagen med en av våre fantastiske velvære behandlinger? Kanskje endelig prøve Vippeløft, eller kjøpe en ny ansiktsmaske du kan bruke hjemme gjennom hele året? Kanskje du bare vil pynte opp bad og kjøkken med friske håndsåper fra Molton Brown?

Vi ønsker deg velkommen til oss som ny eller fast kunde.

Les mer om våre høsttilbud lengre ned på siden.

#handlelokalt

Høsten er også en tid for innetid og kos.

Åpningstider

Hverdager 10.00 - 18.00

Lørdag      10.00 - 16.00

Ring oss gjerne for booking Telefon: 69176935

Untitled 3u-min.jpg

Nå får du farge av vipper (340,-) med på kjøpet på våre tre ELEMIS ansiktsbehandlinger. Elemis er Englands ledende hudpleiemerke og en Elemis behandling er en uforglemmelig opplevelse.

Dynamic Resurfacing Peel

En unik behandling som virker hudfornyende og peelende.
Bedrer linjer, rynker, trøtt og gusten hud, pigmentering og ujevn hudtone. Her brukes 3 enzymer som peeler bort døde hudceller og gir en fantastisk glød. Resultatat blir en glattere og mer ungdommelig hud, med umiddelbare resultater. En god start for å virkelig fornye huden sin.

1195,- 60 min. (+Gratis farging av vipper)

Pro Collagen Age Defy

Denne behandlingen for ansikt motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og strammer opp huden rundt øynene. I behandlingen får du også en løftende ansiktsmassasje.

1295,- 60 min. (+Gratis farging av vipper)

Pro-Definition Lift and Contour

En effektiv behandling som bedrer volum og spenst i huden.
Huden er plumpet, glatt og ser strålende ut.

1395,- 60 min. (+Gratis farging av vipper)

lash.jpg

Vippeløft med farge & forme bryn 990,- (verdi 1190,-)

Vippeløft med farge & form bryn

For deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Gir også mørk farge. Vippeløft gir det samme resultatet som om du bruker vippetang, men holder i ca 6 uker. Behandlingen gir deg ett våkent blikk.

Untitled 5.jpg

Elizabeth Arden PRO kurtilbud.

8 behandlinger med hudscanning og 2 hjemmeprodukter.

Verdi 9350,- Tilbudspris 6900,- Kan betales over 2 ganger.

Dette er et tilbud for deg som ønsker gode resultater til din hud. Enten om du ønsker glød, fasthet og spenst, eller om du har problemhud så vil dette være det rette tilbudet for deg. 8 behandlinger med penslinger av syre, med 3-4 ukers mellomrom på hver behandling.

Vi starter med en hudscanning for å se hva huden din trenger, og velger produkter og styrke på behandling deretter. Etter hudscanning tar vi den første behandlingen. Vi plukker ut 2 hjemmeprodukter til deg som følger med i kuren.

Vi har veldig mange fornøyde kunder som bruker kur-tilbudet. Vi setter av ca 1 time første gangen du er hos oss. Resterende behandlinger tar ca 30 minutter hver gang. Raskt og effektivt for din hud.

Du kan gjerne betale kuren din over 2 betalinger.

Ring oss gjerne for booking av hudscanning og førstegangs konsultasjon.

Untitled 388.jpg

Kjøp Molton Brown produkter for 500kr, få med en valgfri håndkrem til verdi 120kr

Pynt opp badet med høstens farger, eller prøv en ny duftserie fra Molton brown.

Vi har flere nyheter tilgjengelig i butikk. Bushukan, Refined White Mulberry, Infusing Eucalyptus, og mange flere.

Vi har også fått bodypolish`ere, Ny Shampo, og hårkur.

Molton Brown ble etablert i 1973 i en salong i London, og er i dag ett av Storbritannias ledende eksklusive varemerker. Produktene selges hos velkjente og eksklusive varehus, salonger og parfymerier i hele verden.

I sortimentet finnes det bland annet handsåper, håndkremer, dusjsåper, EdT’er og duftlys som har blitt ikoniske for kjennere og den bevisste forbruker. Molton Brown blander britisk eksentrisitet med eksotiske ingredienser samlet fra hele verden. Produktene produseres i England.

mask.jpg

3 for prisen av 2 på alle masker og peelinger

Peel bort døde hudceller og tilfør huden fuktighet etter en varm sommer!

Nå får du 3 for 2 på alle peelinger og masker.

 

Vi gir bort den billigste av dine favoritter.

Vi har også fått inn helt nye Sheet masks! Duo-masker fra bareMinerals og Peptide4 flower masker fra Elemis sin helt nye serie.

Åpningstider

Hverdager 10.00 - 18.00

Lørdag      10.00 - 16.00

Ring oss gjerne for booking Telefon: 69176935

Adresse: Storgata 4C, 1767 Halden

Husk at du får 5% av kjøpsummen din tilbake i bonuspoeng dersom du laster ned vår app. Vi hjelper deg gjerne med dette i butikken.

bottom of page