top of page
Group.png

Tilsammen 20% avslag på alle Exuviance produkter

Vi får besøk av Lill fra Exuviance og gir deg i den anledning 15 % avslag på alle Exuviance produkter og 5% av kjøpsummen i bonuspoeng på appen din kun denne dagen. Har du ikke app så hjelper vi deg selvfølgelig med å laste ned denne.

Onsdag 14 november kan du også:

Sikre deg Exuviance sin julegavepakke der du kan spare 35% på produkter.

Få en gratis hudscanning på drop inn for å se din hudtilstand og hvilke produkter som vil være gode for deg

Få lanseringtilbud på 2 helt nye produkter fra Exuviance 

Hold av datoen onsdag 14. november og fyll opp lageret på dine favorittprodukter til en kjempegod pris! Ta gjerne med deg en venninne! :) Vi har åpent hele dagen fra 10.00 - 18.00

Skjermbilde 2018-11-08 kl. 12.38.20.png
exuviance-xmas-2018-1080px.jpg

Gavesett fra Exuviance som inneholder:

- Triple Microdermabrasjon Face Polish

- Deep hydration Treatment

- SkinRise Bionic Tonic

Pris 899,-

 

Verdi hele 1397,- Spar 498 kr

Vi har æren av å presentere to spennende nyheter fra Exuviance:

Detox Mud Treatment og Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence som begge minimerer den skadelige virkningen av miljøfaktorer.

20148_Exuviance-Detox-Mud-treatment.png
20154_Exuviance-Probiotic-Lysate-Anti-Po

Detox Mud Treatment er en ansiktsmaske som har en deilig kremaktig konsistens og er lett å påføre. Inneholder aktivt kull, leire og NeoGlukosamin som til sammen rengjør i dybden, minimerer den negative effekten av forurensning og balanserer fet hud på en svært effektiv måte. Aktivt kull fungerer som en effektiv magnet på smuss, fett og forurensning. NeoGlukosamin tilfører ytterligere unike hudpleiende og aldringsforebyggende egenskaper. Den silkemyke sammensetningen og de aktive ingrediensene gir en frisk følelse og ny glød.

Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence er en essens med probiotika-ekstrakt og PHA som forbedrer hudens mikroflora, styrker hudbarrieren og tilfører fukt. Til sammen gir det en hud som er mer motstandsdyktig overfor ytre påvirkninger som forurensning og faktorer som kan irritere huden. Kombinasjonen med PHA gjør at denne essensen tilfører huden helt unike fordeler. Essensen sikrer dessuten at påfølgende produkter får optimal virkning på huden. Den lette og milde sammensetningen trekker raskt inn i huden uten å bli klebrig. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud. 

Meld gjerne din interesse på vårt facebook arrangement. Det er på ingen måte bindende :)

Vi ses onsdag 14. November!

Storgata 4c, 1767 Halden

Velkommen! :)

bottom of page