top of page

April kampanje 2018

Huden trenger fukt og næring etter en lang vinter. Forbered hud og ansikt for sol! Våre hudterapeuter anbefaler følgende behandlinger:

Ansiktsbehandlinger

Lett makeup/mini-veiledning etter alle ansiktsbehandlinger er inkludert i prisen.

Dyprens med damp & utklemming

Ansiktbehandling for deg som vil ha en grundig dyprens og utklemming av sorte prikker, milier, talgkuler etc. Behandlingen starter med rens og peeling av ansikt og hals.
En enkel massasje med balmer som roer rødhet og desinfiserer. Dyprensende eller fuktighetsgivende ansiktsmaske. Avslutter med kremer og evnt en foundation for å dekke evt rødhet.

Pris 1150,- / 90 min.

ELEMIS - Dynamic Resurfacing Peel

En unik behandling som virker hudfornyende og peelende.
Bedrer linjer, rynker, trøtt og gusten hud, pigmentering og ujevn hudtone. Her brukes 3 enzymer som peeler bort døde hudceller og gir en fantastisk glød. Resultatat blir en glattere og mer ungdommelig hud, med umiddelbare resultater. En god start for å virkelig fornye huden sin.

Pris 1195,- / 60 min.

Declèor - Aromatiske ansiktsbehandling

Velværebehandling som vi tilpasser dine ønsker kombinert med din huds behov akkurat nå. Du får deilig ansikt og skuldermassasje, og i tillegg håndmassasje når masken ligger på.

Pris 1200,- / 80 min.

Elizabeth Arden Pro - Red Carpet

Denne hudforsterkende ansiktsbehandlingen kombinerer ulike peelinger og masker, som strammer opp og gir volum. Den jevner hudtonen og gir en strålende glød.

Pris 1400,- / 60 min.

Vippeløft

For deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Gir også mørk farge. Vippeløft gir det samme resultatet som om du bruker vippetang, men holder i ca 6 uker. Behandlingen gir deg ett våkent blikk.

Ordinær pris: 820,-

Nå 750,- / 60 min.

Kurtilbud April

For deg som vil ha effektiv hudpleie med resultater har vi laget en kur på kombinasjonen microneedling og melkesyrepensling.

2 behandlinger 30 % melkesyrepensling

2 behandlinger microneedling og oksygen

1 behandling med Elizabeth Arden Pro «red carpet» 

1 behandling med Elizabeth Arden Pro «black carpet» 

 

Verdi kr 8770 / Nå Kr 5900

 

Ved denne kuren er det viktig med ett godt tilpasset hjemmeprogram for å oppnå optimalt resultat.

Og booker inn 20 min hudscanning ved første behandling for å best mulig kunne hjelpe deg med riktige produkter til akkurat din huds behov. Book deg inn på "Kurtilbud April" og start med en gratis hudscanning uten forpliktelser. Vi setter av 1 time til hudscanning, informasjon om kuren og en evt førstegangs behandling om du ønsker tilbudsprisen. Du kan også ringe oss om du har spørsmål.

Declèor soltilbud

Ved kjøp av to stk valgfrie solprodukter fra Declèor får du med en gratis Declèor sommerbag! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Book deg inn via app

Last ned "Fixit timebestilling" appen og book din time. Husk at du alltid får 5% av kjøpesummen din tilbake i bonuspoeng når du handler produkter eller tar behandlinger hos oss. Velkommen!

bottom of page